fredag 4 mars 2011

VI OCH VÅR FÖRSTA ANNONS

När ni vaknar imorgon bitti, sätter på kaffet och myser i pyjamas och tofflor så kommer ni att se vår första annons i Borås Tidnings modebilaga. Det är en spännande känsla att se annonsen på något som man själv ligger bakom, det är fjärilar i magen som vi känner fladdra när vi iakttar och begrundar en idé som har nu tagit form och blivit en verklighet för oss båda.


När vi skriver "vår" första annons så blir frågan för de som inte vet, vilka är ni?
Låt oss därför presentera oss... 

Våra namn är Ann-Louise och Michela och vi är två väninnor som nu även har blivit kollegor.
Vi tror på den röda tråden i livet, något som gör sig påmind även den här gången då
vårt vänskap började i samma hus där butiken skall nu öppna.
Vi var till en början grannar men det var i butiken Hjärterum som Ann-Louise ägde och där Michela gärna handlade som detta vänskap tog form.
Vi har känt varandra i ca 8 år och som alla relationer, oavsett om de handlar om en kärleks eller en vänskapsrelation, så går man igenom mycket.Vi är olika men lika i värdegrunden. Vår gemensamma styrka är att vi kan dessa olikheter och likheter hos varandra och vi vet att de är en del av oss.
Våra gemensamma resor har tagit oss till underbara platser, till möten med fantastiska människor och till minnen som vi alltid kommer att ha med oss,
Vi har alltid med oss övervikt när vi reser och då redan vid utresan, vi har inget intresse i att laga mat, vi älskar att slå olika vadslag men vi klarar sällan av att hålla dem.
Vi har under alla dessa åren skrattat och gråtit, vi har tolkat varandras "problem" i alla oendlighet, vi har förstått och inte förstått, vi har suttit på en strand och tänkt att livet hade kunnat vara så mycket lättare och enklare men nu är vi där vi är och det är entusiasm och energi till vackra hem och garderob som har gett oss inspirationen till Greta & Anna.

Vi hoppas att du har genom denna korta beskrivning fått en inblick i vilka vi är så lovar vi att vi inte kommer att välkomna dig i cyklop när du tittar in i vår butik.

Fortsätt att njuta av morgon eller eftermiddagskaffet och titta på vår första annons i BT.
Vi önskar dig en underbar lördag !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar