tisdag 15 mars 2011

PLUS FINE


Idag har vi burit in till butiken den inredning som kommer att finnas till salu och så även delar av garderoben.
Stina fortsatte med att måla citaten på det stora skåpet och idag har även Petra kommit för att hjälpa oss med vissa detaljer.
Det är underbart att omringa sig med människor som är så duktiga och kunniga i sina respektive delar.

Klockan 18 kom även K. som skall hjälpa oss med sin persona och kunskap på själva invigningen den 24 mars. Vi är riktigt tacksamma över att man ställer upp för oss med sin egen så värdefulla tid och att man uppmuntrar genom en hjälpande hand.

Delar av bilderna från butiken kommer imorgon då fotningen sker delvis då.

Ikväll skall vi istället presentera ytterligare en av märkena från Greta & Annas Hem & Garderob, ett märke som vi såg tillsammans med tidigare beskrivna Mille K på Köpenhamns Fashion Week.

Dagens brand heter Plus Fine


Plus Fine grundades 2008 & inspirationen har hämtats från resorna, mötena med de olika kulturen, nyfikenheten till det nya, till skapandet av något som inte har gjorts tidigare.
Stilen är vintage/boheme, okomplicerad & casual men med mycket personlighet och med utrymme för individuella komponenter.

Plus Fine kollektionerna har "det" som ibland är omöjligt att sätta ord på.En liten kuriosa är att Plus Fine namnger varje kollektion efter ett land och varje stil efter städer från just det landet.
 

Plus Fine finns snart hos Greta & Anna.

1 kommentar:

  1. Verkligen superfina kläder. Skall bli mycket spännande att få beträda er butik sedan....
    Kram Sofia

    SvaraRadera