söndag 20 mars 2011

GRETA GODKÄNNER !!!

Idag har vi tagit in Greta & Annas garderob vilket innebär att från idag är det mesta på sin plats med undantag dock från några leveranser som vi hoppas skall hinna komma innan öppningspremiären.

Det känns som en varm och vänlig miljö nu trots de lite tuffare möblerna. Kombinationen kläder och industriell inredning känns för oss helt rätt men stilen och vad ögat och sinnena uppskattar varierar så klart från människa till människa.

Vi undrar och hoppas att du kommer om inte annat att uppskatta en butik som verkligen inte försöker vara lik någon annan då vi vill skapa vår unika stil. Att kopiera är inte vår livsstil även om inspiration & idéer hämtas från alla håll & kanter.

Det vi gillar med centrum är att butikerna som finns här har sin egen profiliering och då även sin egen kundkrets med återkommande klientel.
Vi hoppas att de befintliga butikerna som redan är etablerade sedan flera år och som har en stark image ser det som vi själva gör ... Vi hoppas på en centrum som blir attraktivare för oss invånare genom att erbjuda ett utbud av olika butiker med olika märken & profilieringar. 

Det handlar inte om konkurrens, det handlar om att se till att vi boråsare inte nödvändigtvis åker till Göteborg för shoppingen skull, det handlar om att se till att det finns i centrum en bredd av olika butiker för olika smak, det handlar om att vi kompletterar varandra och tillsammans blir starkare.
Samarbete vinner alltid alla av... 

Hemligheten till det som vi själva upplever som en varm butiksmiljön ligger nog i själva kombinationen av olika ting och där tycker vi att vi har lyckats väl.
Även självaste fru Greta gillade vad hon & sin käraste såg idag när de tog en fika med oss.
Där, sittandes på stolen som hon har givit liv åt berättade hon om hur & var de träffades första gången =)


Imorgon bitti lämnar de landet för lite semester, en mycket välförtjänt sådan efter allt jobb hon har ägnat åt oss.

Som alla de riktiga kändisar som inte behöver hävda sig gömmer hon sig bort från strålkastarna då dessa är som starkast, hon åker till solen och kan därför inte närvara på själva invigningen men hennes tankar är säkerligen hos oss kvällen då vi kanske lite nervösa öppnar upp dörrarna ...

Vi har fotat lite i butiken så att ni kan få en liten smygtitt =)
Vi vill dock inte avslöja allt för mycket ...Vi önskar er en underbar start på den här nya veckan!

1 kommentar:

  1. Herregud va snyggt!
    Ni är helt outstanding.

    Ser fram emot att få gå där och bara njuuuta... :)

    SoF på blindstyre.se

    SvaraRadera