måndag 14 mars 2011

FORZA ANN-LOUISE !!!

Idag har ett skratt ekat på kontoret och det skrattet kom nog väldigt spontant under och efter ett telefonsamtal där den ena av oss fått förfrågan om att delta i  teve 4 programmet som skall gå under namnet "Shall we dance".

Hon tvekade men hon vågade till slut tacka ja till den stora äran som att bli vald bland 8 Borås profiler.  Påtryckningarna kom i form av att vi hänvisade till att vi skriver om citat där vi förespråkar att man skall våga i livet och då måste vi visa vägen =)
Vi vill att orden inte skall vara bara innehållslösa sådana, vi skall tro på dem själva och genom sitt "ja" visar hon verkligen att hon vågar.


Lågt kanske av oss att ta till alla medel till övertalning men det fungerade.

Ann-Louise Håkansson skall delta i "Shall we dance" tillsammans med andra Borås kändisar och jag som skriver detta inlägg är stolt över min väninna & kollega.

Att gå utanför sin trygghetszon är obehagligt & nervöst men anledningen till att vi övertalade henne att ställa upp på detta är insikten att hon kommer med stor sannolikhet att ha hur roligt som helst.

Vi kommer att vara i Boråsparken där programmet skall sändas ifrån och heja henne med våra höga stämmor, banderoller och stora skyltar där orden "Forza Ann-Louise" kommer att stå i stor skrift. 
Gretas barnbarn vågar och inspirerar till att våga, igen ... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar