fredag 18 mars 2011

GRETA & ANNA TAR FORM I BUTIKEN

Vilken fantastisk dag! 

Inredningen är sedan ikväll helt på plats då vi idag fick några föremål levererade från Frankrike som en konstnärlig fransman gör av gamla ting. Helt underbara & unika möbler som ingen annan har och därför otroligt värdefulla i sin genre.

Kristoffer, Jason, Stina, Lina, Petra & vi har jobbat hela dagen med allt från att snickra, måla, texta, prismärka, hämta varor, skapa, tänka, visualisera, städa & ... njuta. Det är nog det sista ordet som rymmer just de känslor som vi nog alla kände i slutändan idag.

Vi har tillbringat ett antal timmar där nu ... men i slutändan är det ändå ett leende som kommer fram ur tröttheten när man tittar omkring sig i butiken & ser vad som börjar ta form tack vore alla underbara & kreativa människor som har hjälpt oss.
En av de viktigaste föremålen som symboliserar Greta & Anna kom idag med stående ovationer från oss alla!

Greta, den riktiga Greta har spenderat ett antal timmar med att virka följande klädsel till oss och om vi klagar över våra timmar i butiken så får vi nog tänka om då Greta är både äldre och har nog lagt många fler timmar med att virka.

Tusen tack Greta för din tid & tusen tack för att du har virkat världens underbaraste klädsel till vår butik!De fantastiska sköna Esprit handdukarna fick inta sin plats i butiken & då i denna underbara möbel som Stina har textat i säkert 12 timmar med en mängd olika må bra citat.

Ett eget inlägg om Esprit handdukarna kommer ... 


Och så några bilder från butiken som börjar sakta men säkert ta form.


Och från garderoben var det några av alla de modeller & färger från Ldir som fick komma ut först.Nu önskar vi alla en helt underbar fredag kväll och tänk att även om snön och vintern gör sig påminda så är det våren som kommer snart så njut av den insikten.

Vi själva tillbringar kvällen på var sitt håll. En av oss firar sin mors födelsedag (Grattis !!!) och den andra spenderar kvällen i soffan och framför Let´s Dance med sin dotter.

Om exakt en vecka, dvs. fredagen den 25 mars öppnar vi. Vi börjar känna de där berömda fjärilar i magen ... 


1 kommentar:

  1. Hej Igen:-))!!
    Här har ni nu er nya bloggare, och nya kund till
    er butik:-))!! Jag har redan pratat om pälsmössan nu som du har på dig med långa öron att jag vill beställa den sen tänkte jag passa på att fråga efter en sak som jag har letat efterjättelänge!!! Och det är jeanshängslebyxor eller snickarbyxor i jeans och gud va det är fräckt:-))!! Kanske du Michela vet var man kan få tag på sådana, jag har inte sån tur att ni har det också till mig i butiken:-))!! Sån fin butik, så häftigt inredd lite franskt antikt underbar butik, tur man inte bor så nära Borås kanske;))!! Hör av dig Michela, och så fort du kan om mössan:-))!! Mvh Christina von Sydow

    SvaraRadera