måndag 21 mars 2011

AVOCA

Avoca är ett underbart irländskt märke vi fastnade för så fort vi såg deras monter i Stockholm & Köpenhamn.Färgerna, tygerna samt de handgjorda och genuina produkterna som andas allt annat än massproduktion fick oss att ej tveka i valet.

Avoca har en bred sortiment av många olika produkter. Parfymerna är helt underbara! Snygga förpackningar & fräscha dofter gör att helheten känns lyxig och personlig.


Avocas mål är att skapa glädje & man kan verkligen inget annat än att le åt utbudet från detta märke som startade 1723 och som drivs av ett familjeföretag som numera är inne på fjärde generationen.

Kläderna är unika i sin fabrikat så som i sin design.
Happiness är nyckelordet, något som framgår av kollektionen.Underbara halsdukar, tunna & smala så att man kan ha dem nu under våren. Levereras i fantastiska & glada färger.Kom och titta på en del av Avocas utbud hos oss på Greta & Anna.

2 kommentarer:

  1. Jaaa! Älskar Avoca men det är tyvärr alldeles för sällsynt i Sverige. underbart att ni tar in detta.

    SvaraRadera
  2. Roligt att höra att du har uppmärksammat märket sedan tidigare & liksom du fastnade vi verkligen för att allt ser så genomtänkt ut och därför att de bjuder på en bredd som är fantastisk!

    SvaraRadera