söndag 6 mars 2011

GILLA OSS PÅ FACEBOOK


Hoppas att ni alla har haft en underbar helg i solen. Visst känner man att energin flöder och att orken återvänder tillsammans med ett gladare sinne så fort solen visar sig och fåglarna kvittrar? Vi har haft en lång vinter och ser fram emot en vår och sommar som för oss innebär starten på Greta & Anna.
Idag har vi packat upp några av de leveranser som kommit och det är med ett leende på läpparna som vi tittar på allt vackert som kommer snart att finnas i butiken.
Golvet har snart lagts och i och med det startar om några dagar förvandlingen, skapandet av en butik som är unik i sin inredning och stil.
När den kreativa delen startar lovar vi att komma med några bilder så att ni läsare får följa med oss i denna spännande resa.

Greta & Anna har numera en facebook sida som vi skulle bli väldigt tacksamma om ni gick med samt "gillade".
Du hittar oss här på facebook:
http://www.facebook.com/pages/Greta-Anna/171704216210670Varje söndag kommer vi att ha en "veckas tävling" där vi söndagen därpå kårar en vinnare bland alla de som har "gillat" oss. Det priset som vi lottar ut nästa söndag är en underbar scarf från märket 
Love Forever.
Scarfen finns i tre olika underbara färger: rosa, beige och ljusblått och färgerna och blommorna får oss att längta ännu mer efter våren.
Även om vi kommer att erbjuda kläder, skor & accessoarer för henne har vi inte glömt bort honom.
Det är ju trots allt så att 52% av befolkningen sägs vara män och Greta & Anna kommer även att vara butiken där killar/män kommer att hitta många inspirerande ting.

Den inredningen som kommer att presenteras och säljas kommer med stor sannolikhet att locka den manliga befolkningen in till oss då möblerna har en maskulin touch och så kommer vi att erbjuda enstaka accessoarer till män, sådana som är unika i sin historia och design.
För att skapa rättvisa och balans så kommer vi därför självklart att ha en tävling där priset är mer "maskulin" då vi ser gärna till att även killar/män går med oss på facebook och gillar oss.

Tveka därför inte att göra detta nu så att du har möjligheten att vara med i alla spännande små och stora tävlingar som redan är igång och som komma skall.
Nu önskar vi dig en helt underbar start på veckan som kommer efter det som förhoppningsvis har varit en skön helg tillsammans med nära och kära.
Kram från oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar