onsdag 31 oktober 2012

MÖT KYLAN MED DONDUP ...

Först och främst tacka till alla våra kunder som dessa dagar har kommit in och som idag har sagt att de gillade serien där vi och butiken är med.
Det uppskattar vi så otroligt mycket och så kommer här några svar till de frågor som har kommit till oss via mail.

Jag, Michela hade under första avsnittet, det som ni såg igår bruna mokassiner från det italienska märke Ldir. Vi har köpt in 40 olika par som kommer till butiken någon gång i mars april. 
Dessa mokassiner är handgjorda och tillverkas i Riccione. Är du i Italien ser du dem säkerligen på fötterna på många italienskor.
Otroligt sköna och ... snygga.
De låga modellerna brukar ligga på ett pris på ca 1998:- - 2298:- beroende på modellen.
Vi har köpt in 3 olika bruna nyanser, svarta och så ett par i en urläcker rosa färg.
Rosa verkar vara en färg som vi har satsat på till våren/sommaren då vi har verkligen sett den färgen i många olika kollektioner och trots att vi själva inte är så rosa så blev vi så kära i dessa läckra nyanser.
Vi blev glada av färgen och ibland är det så kul att vara pink! =)

I avsnittet har jag även en skinnjacka från Munderingskompagniet. Den är ursnygg då den kan användas både som kavaj på vintern och som jacka när det inte är allt för många minus grader.
Vi fick igår nya färger som kommer till webshopen snart men du kan ringa till butiken eller maila oss för att få en beskrivning. Lovar att lägga ut några kort på dem på fredag.

Apropå kylan är det nu dags för jackor och kappor.
Här är två läckerheter från italienska brand Dondup som har en sådan otrolig kvalité i allt de gör.

Kappan är i en snygg mörkblå färg med detaljer i en läcker militärgrön färg.
Den kostar 7898:- och som en liten kuriosa kan vi berätta att vår egna Borås kändis Jill Johnson har köpt denna hos oss.
Vi tycker själva att hon klär sig väldigt snyggt och därför värmer det lite extra när hon köper sina utstickare hos oss.En annan snygging är denna i en vacker mörkgrön färg.Nu har min lilla gjort läxor här hemma och imorgon skall hon till sin farmor då hon har varit ledig hela veckan och skall ha en mysdag med henne och kusinen.
Hoppas du har en skön kväll för det skall vi ha här hemma också ...
Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar