söndag 28 oktober 2012

EN UNDERBAR HÖSTDAG ...

Söndagar är ofta en dag som man förknippar med avkoppling och det har vi verkligen haft idag då vi tog en brunch ute på mysiga Ellagården.
Våra söta prinsessor var dock lite påstridiga och ville bara berätta allt de vill göra och inte fick istället för att njuta av stunden så nästa gång åker vi utan dem =)

Något de dock tyckte var väldigt roligt var löv krig och att springa och jaga oss vuxna... 
Hahaha! Vem vann beror nog på vem du frågar =)Jessicas man åkte hem med tjejerna och Jess och jag tog en promenad runt Ramnaparken.
En sådan riktig vacker höstdag hade vi inte bråttom att stänga oss inomhus.

Nästa vecka är en händelserik sådan i våra liv.
En gammal händelse skall berättas, serien har premiär och så är det lov vilket medför att vi jobbar halva dagar för att få ihop logistiken som mamma.

Hoppas att du njuter av denna söndag för det gör faktiskt vi <3

5 kommentarer:

 1. Vilka snygga kläder ni har! Kul med märken som man inte hittar överallt. Lycka till med seriepremiären! Jag lovar att titta.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade ett inlägg på en blogg, som tydligen varit kund hos er, stämmer verkligen detta, att Please inte skickar ett par nya jeans istället för att bara limma hjärtat? Låter konstigt, ingen bra reklam direkt. http://stjarnorochchampagne.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Om lilla hjärtat går av så stämmer det. Vid bara ett enda tillfälle har det inträffat att kunden inte har varit nöjd med lagningen och det kanske är så att det är just den som refereras i bloggen ... Vi är idag väldigt noga med att påpeka detta till våra kunder ...
   Kram

   Radera
 3. Hej Michaela!

  Jag måste bara fråga vart dina bruna lågskor kommer ifrån?? som du hade i premiärprogrammet?

  Hoppas på svar!


  Kul program! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina mokassiner kommer från italienska Ldir och de finns i butiken från mars/april =)

   Radera