fredag 14 oktober 2011

PILOT JACKAN FRÅN MOS MOSH & FLAGGOR!!!

Nu när kylan gör sig påmind så finns det inget bättre än en bra höst/vinter jacka.

Om denna jacka ger dig en look av lite attityd samtidigt som den håller dig varm är detta ett plus då vi vill i modet nu inte gå runt i samma ytterjackor, vi vill profiliera oss, vi vill visa vår unika jag samtidigt som vi vill vara moderna och trendiga i våra val.

Vill du trendsäkra din höst är just pilotjackan ett bra alternativ och vi på Greta & Anna har valt denna snygga från Mosmosh då modellen känns ny, cool men ändå kvinnlig.
Vi har tagit in bara max 2 i varje storlek och då i två olika färger: grönt och svart/blått (delade meningar om färgen =)
Priset är 2498:- och vi har nu endast 5 kvar.

Den fräcka biker byxan på bilden här nedan finns i butiken sedan denna vecka. 


Här ser ni den i grönt. Riktig snygg med de bruna skinndetaljerna.


Idag är det alltså lördag och vi på Greta & Anna har öppet 10 - 16.
Ta en fika på stan, gå runt i butikerna här i centrum och njut av alla de fina saker som alla butikerna erbjuder men är du sugen på nya trendiga märken från Sverige, Danmark och Italien så hoppas vi att du  även hittar in till oss.

Idag är det min kollega Jessica och hennes syster Linda som jobbar och välkomnar men självklart tittar jag och Nicole in ändå... Svårt att hålla mig helt ifrån =)

Jess & Linda skall ha på sig våra vackra flagg byxor. Vi älskar dem, det var de som drog oss till deras monter i Köpenhamn som skilde sig från alla andra...
Att våga är mode ...


Vi önskar dig en underbar lördag och kom gärna in till oss för lite inspiration!


1 kommentar: