söndag 17 februari 2013

KLÄNNING FRÅN RELIGION ...

Idag har vi en tävling på Instagram där priset är detta vackra halsband från Love Forever.
Vi säljer den inte ens i butiken, den har vi just som vinst och därför ett enda exemplar =)
Instagram: michelacastellariVet ni att om en månad cirka firar vi 2 år? Det känns otroligt och vilken resa det har varit fram tills idag! 
Många saker har hänt under dessa 23 månader, vissa positiva och vissa negativa men i slutändan är det de positiva som är idag som man kommer ihåg.

Som alltid "ångrar jag hellre de misstagen jag har gjort än de chanserna jag aldrig tog" eller hur tänker du?
En av de negativa delarna har varit att träningen har legat på is. En helt ny butik, två olika delägare på 6 månader, familj och all annat logistik har gjort att prioriteten har inte varit det men idag var både Jessica och jag på första body pump passet sedan 2 1/2 år och gissa om vi båda kommer att ha träningsvärk imorgon i butiken? =)
Dock är det sååååå skönt att ha varit där, att ha gått in i salen och känt på de där berömda vikterna som man har hållit sig ifrån så länge.

Nu skall vi minsann hitta träningsrutinerna så att vi kan bära upp våra kläder på ett bra sätt och få den hållningen som är så viktig för ens välbefinnande.

REA hörnan har blivit mindre men självklart finns det många godbitar kvar för fantastiska priser, vissa är nu på halva halva priset så missa inte chansen att shoppa för otroliga priser!

Under tiden välkomnar vi alla dessa nyheter som har kommit och som kommer och imorgon uppdaterar vi med några bilder, det lovar vi <3

En fantastisk klänning som vi har haft i grått tidigare har nu kommit med en snygg print. Märket är rockiga Religion och klänningen är lång baktill och kortare framtill.
Hur snygg som helst till boots eller kängor som till låga skor till sommaren.
Priset ligger under 1000:- så den kommer att vara en given favorit.

Maila: info@gretaoanna.se om du vill beställa den.Nu skall jag försöka låta bli sockret idag så att träningen ger den resultatet den skall ge ...
En bit på vägen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar