fredag 18 november 2011

TILLSAMMANS PORSLIN

Gör som oss ... starta dagen med kaffe/thé i de roliga och fräcka kopparna signerade Lisa Bengtsson vars motiv "Tillsammans" uppmärksammas ständigt i medierna och hos oss hittar du muggar, tallrikar och kuddar. Du kan dock även beställa tapeterna som jag själv har köpt till mig själv och som en vän har tapetserat min dotters rum med då vi var iväg på semester.
Det blev hur fint som helst. Vi skall bara trixa & fixa lite så dyker självklart en bild upp =)


Vi vill även passa på att påminna er att vi har några mössor kvar till dig som vill hålla huvudet varm och Jess, Knut och jag älskar våra HPI mössor =)


Vi vill även passa på att gratulera alla de butikerna som har blivit nominerade till Årets Butik och som gör vår stad levande för vad vore ett centrum utan inspirerande butiker vars inspiration kan yttra sig genom många olika sätt.
Vi skall självklart också rösta för som i alla tävlingar önskar man att ens personliga åsikt skall vinna.
Personligen har jag dock två jag skulle vilja rösta på.

Apropå en levande stan vill vi påminna att vi har idag lördag öppet 10 - 16 och välkomnar dig in till oss!

8 kommentarer:

 1. Hmm... vad är det vi promotar här egentligen? En liiiiiiiten mugg som knappt syns eller en blond tjej som tar upp halva fotot? Och vilken av mössorna i affären har hunden haft på sig? Är det hans egen eller ligger den "till salu" ihop med de andra mössorna?

  SvaraRadera
 2. Alla vet väl att skönhet säljer! :)

  ..och lilla knut har nog inte fler löss än om du el jag skulle prova mössan..?!

  SvaraRadera
 3. Till Jonte - Jag bloggar på mitt personliga sätt som du verkar inte uppskatta men svarar så klart med att vi säljer muggen men vi gillar det personliga och vi har valt att ha kort även på oss då igenkänning är något vi har själva valt. Det är trots allt vårt egna val och som alltid finns det de som uppskattar och de som inte gör det... Hade du varit kund hos oss hade troligtvis ett julkort med samma motiv kommit till din brevlåda =)
  Svaret nr 2 är att min mamma köpte den mössan.
  Önskar dig en fantastisk helg ...
  Till Sofie - Tack =)

  SvaraRadera
 4. Hej och hopp, jag hade GÄRNA haft på mig samma mössa som Knut. Han är ju så söt!
  Trevlig helg önskar en hundälskare.

  SvaraRadera
 5. Frågan är ju hur många kunder ni kommer fortsätta att ha med den inställningen och det tänket!! Känns fruktansvärt B och att ens ta på hunden en mössa från butiken, tänkt om det är någon som är allergisk som köper den mössan! för jag köper inte att den köptes av din mamma, det var en riktigt dålig bortförklaring. Jag har i alla fall satt min sista fot i er butik.

  SvaraRadera
 6. Det känns riktigt ledsamt att det som skulle ha varit ett "gulligt och personligt kort" från butiken har satt igång den här debatten. Mössan skall med mig, min mor och min dotter till Italien som en Julpresent till min syster från mor, därför vi hade tagit fram "våra" tre men oavsett vad jag skriver här har kanske just du redan bestämt a priori hur vi har hanterat detta vilket är självklart ledsamt för oss som bara hade den personliga tanken bakom kortet. Vi skall självklart tänka en gång extra innan vi lägger ut kort och Knut har varit vår modell vid detta enstaka tillfälle. Vi tackar självklart för feed-backen för det är alltid bra med en dialog ... Nu önskar vi dig en fantastisk helg! Kram från oss!

  SvaraRadera
 7. Det ÄR ett gulligt och personligt kort! Vem blir upprörd över att ni har tagit ett kort på er och Knut i en mössa? Förmodligen någon som inte gillar hundar? Personligen tycker jag att kortet ger värme och mys, just för att lilla Knut är med. Vi är alla olika men att välja bort en butik för att ni har satt en mössa på hunden verkar konstigt. Knut rules!
  /Sofia

  SvaraRadera
 8. Det var den löjligaste diskussionen någonsin. Den där "Jonte" har alldeles för mycket fritid om han orkar bli upprörd av ett kort på en hund. Den är en personlig blogg, och jag plus många andra kunder tycker att det är kul att det finns en personlig touch. Han må inte vara hundälskare.. men på något sorgligt vis så osar det lite avundsjuka. Bittra människor är ändå inget att hänga i granen, så det så.

  SvaraRadera