söndag 3 april 2011

SHALL WE DANCE

Idag uppmärksammar jag att en av oss bakom namnet "Greta & Anna". Den 16 april kommer Gretas barnbarn Ann-Louise att medverka i den lokala "Shall we dance" tävling. Hon har sedan en vecka tillbaka tränat till denna spännande dag som vi alla ser fram emot att få se.

Att trotsa sin rädsla över att göra något som man inte behärskar från början och göra detta framför en publik är starkt men vi pushade henne att tacka ja. Alla de som har medverkat i "Let´s dance" har sagt hur roligt de har haft och alla kan ej ha ljugit. Med detta i åtanken så vågade vi nästan tvinga henne till detta och med facit i hand får jag väl säga att vi hade rätt ...

Hon älskar de timmarna hon tillbringar i dansens tecken. Skratten över att lära sig något som hon ej hade annars testat, den pirriga känslan över att klara detta, att trotsa sin trygghetszon och att göra detta med bravur kommer att ge henne minnen för livet och de minnen är guld värda då de innehåller något som man sällan idag gör ... skrattar =)


Och en liten filosofisk mening som vi vill framföra är att den bästa & mest smickrande accessoaren man kan ha är just ett leende. Den är gratis och den gör att du lyser upp ...

Där har vi ett val. Att medvetet välja att se livet från den ljusa sidan eller inte och att hjälpa varandra i livets berg och dalbana så att alla har möjligheten att visa upp sitt eget leende.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar