lördag 9 april 2011

JEANSTRENDER VÅR/SOMMAR 2011

Vi älskar jeans!
Ett enkelt konstaterande som delas säkert av många andra och de som inte älskar detta grundplagg har kanske inte gett det den chansen den så väl förtjänar.

Vi börjar med en liten tillbakablick då majoriteten av den kvinnliga befolkningen önskade att det fanns allmänna tvättautomater, precis som i Staterna där en Nick Kamen visade så snällt upp sina Levi `s jeans och Levi´s var vad vi alla tog på oss på den tiden.


Jeansmodet är numera ett faktum. Ett plagg som användes tidigare av arbetarna är nu ett plagg som de stora modehusen visar upp i alla olika former och varianter.

Idag tillägnar vi just jeansen ett inlägg och visar upp säsongens mesta & bästa jeanstrender.

Bara ben
Denna säsong är jeansshortsen överallt.
Lösa, skräddarsydda, lösa, sexigt minikorta eller ledigt eleganta.
Kombinera efter personligt tycke eller hur du känner för dagen, en modern sommarklassiker som är både snyggt och bekvämt.

Tänk Greta & Annas Fuga shorts som har en underbar tvätt och längd tillsammans med ett par höga Ldir stövlar ... Rock Rebell

Blekta tvättar och upprullade ben till korsettopp eller skinnjacka är citytjejens partyuniform denna vår/sommar 2011.

Väldigt lika våra Please jeans & helt underbara till den feminina och lite tajtare svarta skinnjacka, även den från italienska märket Please.
Båda i butiken.


Hippie

Att vara bohemhippie innebär att satsa på broderande detaljer, bling bling och färgstarka applikationer.
Spets, pärlor och lapptäcksteknik är några nyckelord för denna trend.

Våra Mosmosh jeans är som gjorda för att leka vidare på denna stil liksom våra långa Fuga jeans med en underbar mörk/ljus tvätt som lätt kan kombineras med både ljusa och mörkare jeansdetaljer.


Vi önskar dig en helt underbar söndag och njut av vårens dofter... 
Nu äntligen kanske vi vågar stänga in vinterjackan med den fantastiska vetenskapen att det dröjer några månader innan den skall fram igen... 
Nu skall vi njuta utomhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar