torsdag 9 augusti 2012

PLEASE, KARL LAGERFELDT, CAVALLI OCH ...

Vi vaknade till en solig och skön dag i härliga Köpenhamn och det första vi gjorde var att gå en power walk medan det sista vi gör nu är att dela på en Twist liggandes i sängen =)
Hahaha! Vi kan inte banta =)

För att dock återgå till vår inköpsresa här i storstaden har vi idag varit på agenturen Stahl för att lägga order på kommande Please jeans och byxor.

Det var fantastiska färger och tvättar som väntade och självklart har vi lagt order på denimen.
En mörkare tvätt i en smutsigare gul tvätt (favoriten) och så den nya modellen som vi har några kvar i en ljus denim kommer i en mörkare tvätt. Vi har även beställt en liten lyxigare variant med nitar ...
Fantastiska ... 


Från Please till Cavalli, Karl Lagerfeldt och Duvetica där dessa två sista märken är nya hos oss och kommer som först till våren.
Från Cavalli valde vi delar av den kollektionen som gick i vitt, guld med inslag av leopard men så även några accessoarer ... Gillar bling bling =)Karl Lagerfeldt bjöd på sköna plagg men även på skjortor och en skinn jacka som är verkligen en utstickare på ett feminin sätt.

Förutom kläderna köpte vi flippisar för visst kommer vi att ha en otrolig varm sommar nästa år? =)
Förutom ovanstående såg vi dessa vårjackor i härliga färger.
Märket är ett känt italienskt sådant och en order blev en självklarhet från vår sida.Nöjda med dagens inköp och upplevelser satte vi oss på Nyhamn och åt lite skaldjur ...
Att bara sitta och titta på folk är en sådan fantastisk upplevelse så vi njöt varje sekund ...

Nästa vecka uppdaterar vi vår webshop på Miinto med 40 nya fantastiska varor då webshopen skall fyllas på med höstnyheterna ...

 För er som dock ringer för att få något skickat från butiken vill vi poängtera att om ni väljer denna väg så får ni räkna med ca 1 vecka innan ni får varan till er.
Antingen väntar ni på att den finns på Miinto eller får vänta lite extra om ni beställer via facebook eller bloggen ...
Det är ett val ni gör och vi vill att ni uppmärksammar detta så att inte en irritation skapas för något som vi redan är noga att berätta om.

Med detta sagt hoppas vi att ni njuter av en fantastisk kväll och nästa vecka (kanske redan på lördag) finns Ash i butiken ... <3

Kram från oss i Köpenhamn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar