fredag 6 juli 2012

KAMEROR & DONDUP !!!

Det är en mycket speciell förmiddag som startade idag med filmning.
En helikopter kamera har svävat ovanför Stora Torget och utanför vår butik för att ta bilder på vår lilla Borås och framförallt på Greta & Anna.
Utanför stod Michela med några kläder och accessoarer ...

Fem män med flera olika kameror har uppmärksammat oss idag, det är vi verkligen tacksamma för och är ni nyfikna så måste ni dessvärre vänta till sen höst men då lovar vi att ni kommer att bli underhållna =)
Se helikoter kameran på bild, verkligen annorlunda =)


Förutom denna lilla parentes första dagen efter min (Michelas) hemkomst så har vi även fått vår första höstleverans och då från italienska Dondup.

När jag var i Bologna frågade jag runt om vilka jeans man skall ha på sig, vilka som är bäst då italienarna är väldigt medvetna gällande klädsel och även märken.
Dondup var svaret och vi är nu stolta över att ha fått in vår första leverans av jeans från just detta märke.

Vi åkte fram och tillbaka till Köpenhamn i januari endast för att lägga en order på Dondup, ett bevis på att vi älskar detta brand.
Förutom jeansen har även två läckra tröjor kommit, sådana som man redan kan ha på sig då värmen är tyvärr inte riktigt här än och så vet man att man har användning av dem även under resten av året och lite till ...
Så damn snygga !!! <3

Pris: 1498:-


Pris: 1450:-


Nu är Jessica i Falkenberg med familjen och det är min tur att hjälpa er i butiken.
Välkomna!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar