fredag 15 mars 2013

VÅRENS & SOMMARENS F.A.V.

Jessica, jag och våra tjejer har varit ute och ätit för att sedan komma hem till mig och Nicole för att titta på "Gladiatorerna". Nu har de åkt hem och min lilla har gått och lagt sig så jag tar en liten stund framför teven med datorn i famnen för lite uppdateringar på båda bloggen.

Ett märke som säljer snabbt slut är F.A.V. och idag hann vi inte packa upp innan fem plagg hade redan lämnat butiken. Här kommer några bilder på dessa underbara kläder i one size som skapar "ha begär" hos många ... Leo printen i militär grönt och rosa är urläcker och gör att plaggen sticker ut på ett smakfullt och casual sätt.

Vi börjar med lätt klädsel =) i form av två underbara bikini/toppar. Dessa är inga bikini men består endast av en tubtop som kan användas till blusarna med samma print eller under kavajer eller andra plagg. 
Dessa kostar 299:-Just denna bikini/top är perfekt till blusen nedan då blusen har öppen rygg. Ursnygg på och priset är 399:- ... One size så klart =)


T-shirten, också i one size storlek costar 299:- 


Ett annat linne som är både läcker i färgerna och printet samt söt är det här, 
pris: 499:-


Flera andra linnen och cardigans från F.A.V. har kommit denna förmiddag men då många sålde redan idag, innan vi ens hade hunnit packa upp allt får ni skynda på om ni vill ha någon/något av dessa. Vi skall försöka beställa om några t-shirtar men det blir inte så många då de säljer slut i hela landet.

Imorgon har vi öppet 10-16 och vi hoppas att du kommer ner till centrum för lite shopping och fika på stans mysiga kaféer...
Kram från oss <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar