torsdag 7 mars 2013

DONDUP & SCARFAR ...

Igår kväll träffade jag i Göteborg de andra tre kvinnorna Johanna, Åza och Tiina som var med i samma serie som jag. Otroligt roligt att träffas in real life och vilka fantastiska kvinnor de alla är.
På mig hade jag blusen från Dondup i 70% bomull och 30% siden, pris: 1998:- och en snygg kavaj som också kommer från italienska Dondup.
Vi har två scarfar från Monrow som är hur snygga som helst, en med amerikanska flaggan (på bild) eller en med dödskallar. Dessa kostar 239:- och just nu ger vi 50:- till ett barnhem i Uganda för såld scarf oavsett om du köper den i butiken eller via mail/telefon.


Ibland är det mycket fnitter som ligger bakom en bild =)


Skall nämligen berätta en liten hemlis =)
När jag fotar Jessica med mobilen så har hon en liten "nervös tic" som hon gör med handen då hon egentligen inte alltid gillar att bli fotad... Med ena handen börjar hon klappa lite på sig själv men nu när hon hade armen och handen kring min midja då kände jag att det var nu mig istället hon klappade på.
Hahaha! 

Imorgon skall jag fota henne i dagens outfit så gissa om handen kommer att röra på sig =)
Nu önskar vi dig en trevlig kväll och godnatt så hoppas vi att du kan hjälpa oss att hjälpa dessa barn genom att köpa en scarf ... Vi vill så gärna kunna få skicka en summa som kan hjälpa ...

Kram!


2 kommentarer:

  1. Finns dina Please jeans i eran butik också?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De kommer i slutet på mars ...

      Radera