fredag 9 september 2011

TREVLIGT MORGONBESÖK FRÅN UNDERBARA ANNIKA


Fredag kvällarna är många som uppskattar. Man samlas för att njuta av den helgen som ofta innebär lite ledighet från jobbet eller skolan. Man umgås med familj & vänner eller kanske bara med sig själv ... 
Oavsett vad man väljer att sysselsätta sig med är det något speciellt med denna kväll, den är mer avkopplande än de flesta andra och en viss njutningsmoment finns i att det är just fredag kväll.

Vår fredag förmiddag handlade istället om 5 kartonger med leveranser.
Nya ursnygga byxor från italienska Studs War och kläder från Avoca.
Bilder på vad vi packade upp lite senare ...

Vid öppning kom vackra & trevliga Annika Duckmark in till butiken.
Annika modellar bland annat för just märket Love Forever som vi säljer hos oss på Greta & Anna och vi kunde inte annat än att berömma både höst kläderna som de som kommer till våren/sommaren 2012.

Annika hade på sig en söt väst från just Love Forever som inte hunnit komma till oss men som är på ingång och så även Mosmosh byxor som vi också säljer i butiken.Annika berättade att hon har en son på 2 år som älskar hockey.
Då hon själv inte har kunnat hitta kläder med det trycket som hennes son så mycket älskar kände hon att hon kunde lika gärna designa detta själv.
Namnet på Annikas egna märke är Ocky och anledningen till namnet är underbar.
Det är lille Justin som av naturliga skäl (åldern =) har gjort om hockey till ocky och därifrån kom själva idén & namn till denna kollektion.


Gå in på http://sv-se.facebook.com/Ockywear?v=info & lika.
Ocky säljs i Borås i butiken Skattkammaren.
www.skattkammaren-boras.se.

Imorgon lördag har vi öppet 10 - 16 och vi skall ner till butiken en liten stund tidigare för att fräscha till i butiken efter alla leveranser som har kommit och som kommer ...

Även om det är jobb så är det roligt jobb =) och som någon har sagt:
jobba med något som du älskar så behöver du aldrig jobba i ditt liv...
Med dessa ord av visdom så önskar vi er alla en skön och avkopplande fredagkväll med en massa kvalitetstid att spendera med familj, vänner eller helt enkelt med dig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar