lördag 17 september 2011

BORÅSBLOGGARNA & SANDRA !!!

Denna lördag startade med ett mycket trevligt besök av Sandra, Maria & Isabell, de duktiga flickorna bakom den nyhets intressanta och mysiga bloggen 

De skulle idag fota nya höst bilder för den header som skall välkomna oss läsare när vi tittar in på deras blogg och valde att komma till oss på Greta & Anna för att låna våra kläder.

Här ser ni de vackra Maria & Isabell som ni kan följa på den ovan nämnda bloggen medan Sandra skall lansera en liknande blogg för vår underbara grannstaden Göteborg.

Tusen tack för att ni marknadsför våra kläder på det sättet ni gör genom att bara ta på er dem...
Maria har på sig ett antikt rosa linne från Ti-Mo en och fantastisk kofta även den från norska märket Ti-Mo. Isabell har en svart klänning från Ti-Mo med Jessicas favoritkofta från danska märket Pieszak.


På stan kunde jag inte annat än att lägga märke till en av våra kunder, Sandra som igår köpte en hel outfit av oss.
Den underbara söta lilla tunikan från svenska märket Valerie, brun kofta från Avoca, jeans från danska Mos Mosh, bälte från Martinica Belts och mina egna favorit shoes från italienska Ash.
Den lilla söta väskan kommer också från oss och kunde inte annat än att le då Sandra var helt klart en mycket bra representant på stan för vår butik.

Tack Sandra för att du visar upp våra kläder på stan med ett sådant leende & hoppas att ni hade det mysigt på Vinci med familjen!


Det var verkligen mycket folk på stan. Många som har tittat på vår nya vackra möbel, den antika kameran som ni kan åskåda i en av våra skyltfönstren.
Många tror att det är ett stort dragspel men ... icke ... 
Den gör sig så bra hos oss och vi älskar den!

Nu önskar vi dig en fantastisk lördag kväll med nära & kära !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar