onsdag 31 augusti 2011

SNART PÅ FORMEX MÄSSAN

Vid 17 tiden igår lämnade vi över butiken till Jessicas syster Linda, som även finns i butiken idag,  för att åka mot Stockholm då vi idag skall gå runt bland alla spännande montrar på Formex mässan.

Under bilfärden stannade vi på Gyllene Uttern där vi fick möta en riktig old fashioned gentleman.
Denna något äldre herre välkomnade oss på detta underbara ställe.
Vi skulle bara ha två enkla smörgåsar men han bjöd oss på kaffe, han drog av 20:- från min smörgås då jag ville ha en liten sådan och så fick vi var sin polkagris när vi lämnade detta ställe med ett stort leende på läpparna för den trevliga stämningen och underbara servicen.När vi väl var i närheten av Stockholm följde vi skyltarna mot Älvsjö men missade en av avfarten och börjande snurra runt i ett industri området.
När vi såg en taxi stå parkerad stannade vi bredvid honom för att fråga vägen mot Älvsjö, han förklarade men troligtvis inte tillräckligt pedagogiskt då vi körde bara runt och tårarna rann av skratt när Jessica bad högre makter att taxi chauffören inte skulle vara kvar på samma ställe för då ... hade han nog undrat vad vi höll på med =)

Till slut nådde vi fram till vårt hotell, tog upp våra väskor och gick ner för att njuta av ett glas vin.
Ingen minibar på hotellrummet är för Jessica bevis på att hotellet är kristet =), om den hade dock funnits ... undra vad det hade varit för bevis då =)?

Vi somnade gott och jag vaknade som vanligt lite tidigt, lagom för att skriva några ord innan den alltid efterlängtade frukosten väntar.

Skall bli roligt att idag att frossa bland inredning, ljus och små lock av alla diverse sorter.
Formex bjuder numera även på mycket annat så vi har en intensiv dag framför oss innan vi ikväll tar oss tillbaka mot Borås.


Vi önskar dig en underbar dag och hos oss på Greta & Anna är det Linda som välkomnar dig in till butiken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar