fredag 12 augusti 2011

IDAG VÄLKOMNAR JAG MIN NYA KOLLEGA och MEDARBETARE !!!

Med anknytning av Ann-Louise inlägg där hon har förklarat anledningarna till att hon har valt att sälja sin del i Greta & Anna vill jag här välkomna min nya kollega och bästa väninna Jessica Söderberg.


Jessica kommer med mig att jobba både i och utanför butiken då vi inser att en ensam person i butiken är  alldeles för lite. Vi vill hinna med våra kunder och lämna den servicen som vi tycker att man skall få när man som kund kommer innanför dörrarna till vår gemensamma butik.
Det hoppas vi att du upplever hos oss då detta är den viktigaste av våra gemensamma målsättningar.

Jessica och jag träffades redan ett par år efter att jag hade flyttat till Sverige så vi har känt varandra i närmare 18 år, så unga är vi =)


Tillsammans har vi suttit på en veranda på Koh Samui och filosoferat om & över livet.
Ingen av oss trodde då att vi skulle tillsammans driva en livsstilsbutik och jag själv förundras kontinuerligt över hur olika medvetna och omedvetna val banar vägen till olika händelser i livet.

Jessica bor med sin sambo Jesper och sina två underbara döttrar Izabella & Millie i en lägenhet på Norrmalm.
När jag hade fött Nicole och Jessica var gravid så höll vi tummarna över att hon skulle få en dotter så att våra små kunde bli bästa väninnor och leka medan vi drack våra latten och samtalade om allt som rör livets med och motgångar =)


Precis det skedde.
Izabella & Nicole är bästa väninnor och även vår latte visualisering har skett och tyvärr inneburit en viss addiction ... =)
När hennes yngsta flicka föddes fick jag den stora äran att bli Gudmor till henne vilket rörde mig då jag insåg och visste vilket stort beslut det var från hennes och Jespers sida.

Jessica blev egen företagare när hon var 20 år och hade eget i 10 år innan hon sålde sin verksamhet för att satsa på en lärarutbildning.
Hon hann dock jobba som lärare i endast ett år innan jag ringde henne en eftermiddag för att fråga henne om hon ville bli min nya kollega och delägare i Greta & Anna.

Hon kunde inte tacka "nej" till denna chans som hon har uttryckt det nu i efterhand =)

Vi har en massa energi och längtar nu till butiken efter 3 dagars inköpsresa i Stockholm.

Här nedan ser ni Jessica när hon ensam sitter och lär sig av de olika modevisningar som visades på en större skärm i centrum =)


Genom våra inköp har vi fastställt mer och mer vilka kläder vi vill få in i butiken, en mix av olika stilar men med en röd tråd där du får möjligheten att kombinera olika kläder med målet att hitta din unika jag.
Lite mer om våra inköp vid kommande inlägg ...

Då hösten/vintern närmar sig kommer vi att ibland få hjälp av ytterligare två personer som vi vet kommer att tillföra en massa till butiken och till dig som kund.
Linda, Jessicas syster som har bott några år i Australien samt Lizette som har jobbat med mode under flera år och som ni säkert känner igen från andra butiker i staden.

Tillsammans kommer vi att hjälpa dig hitta kläder du trivs i och gillar, bra presenter att ge bort och så hoppas vi inspirera genom vår blogg & hemsida med bilder och spännande texter.

Linda


Lizette


Jessica börjar i butiken på måndag och då kommer vi att båda finnas på Greta & Anna men imorgon är det jag Michela som kommer att öppna samt stänga butiken.

Imorgon lördag har vi öppet 10-16!

Välkomna till oss !!!


2 kommentarer:

  1. Blir lite som en nystart då ju =)
    Ser fram emot lite nya bloggerskor.

    SvaraRadera
  2. Skall se till att ngn mer än jag bloggar nu så att det blir lite olika typer av inlägg =)
    Kram Tess!

    SvaraRadera