lördag 21 maj 2011

STYLING AV FLICKORNA BAKOM BORASBLOGGARNA

Denna arbetsdag började med celebert besök från Maria, Isabell & Sandra som tillsammans skriver under namnet Boråsbloggarna.

Dessa vackra flickor fick först håret stylad av frisörerna på Vivåga för att sedan komma till oss för valet av kläder till en fotografering inför deras byte av bloggheader.
När vi var klara blev vi alla väldigt nöjda med de olika outfit som de önskade skulle gå mer åt det romantiska hållet.

Maria (till vänster) valde den underbara blusen från svenska märket Spira i den ljusa creme/rosa färgen, jeans shorts från Please samt de fantastiska stövlarna från italienska Ldir originali.
De höga mjuka stövlarna är perfekta till klänningar och shorts och med sina vackra detaljer lyfter de fram vilken outfit som helst.

Isabell (i mitten) valde ett par Please jeans i stretch, det vackra linnet från Mille K, samt de höga stövlarna från Ldir i den fantastiska färgen antik rosa.

Sandra (till vänster) valde ett långt linne från norska märket Ti-Mo, den vackra tunikan/klänningen från Spira, jeans från Pulz och vackra träskor från Sanita.

Så här vackra är flickorna bakomIstället för att ta bilderna utomhus som de först hade planerat valde de att fotas i butiken då de tyckte att miljön hos oss är vacker och annorlunda.
Vi blev självklart glada över detta =)Skall bli riktigt spännande att se hur deras nya header kommer att se ut ... Förväntansfulla är vi och tackar dem för ett trevligt samarbete!

Vi önskar nu alla en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar