onsdag 18 maj 2011

NÅGRA ORD DENNA MORGON ...

Dessa kommande dagar kommer butiken att fyllas med mycket kläder då vi vet att du så gärna vill blanda gammalt med nytt.

Det är en viss känsla att ta på sig något nytt, något man har sett och provat, något man får med sig ut från butiken med ett leende på läpparna.
Vi vet hur du känner för vi är exakt likadana.
Vi älskar shopping men framförallt vill vi rekommendera att shoppa med tanke.

Just med anledning av att många av oss har kläder som kanske fortfarande hänger i garderoben med prislappen på har vi själva valt att ta in till butiken kläder som du kan använda både till vardag & fest då de kläder vi väljer har det där lilla extra.

Blanda den snygga skjortan från dansk/italienska märket Piro med ett par snygga Please jeans som har den snygga slitningen som vi bara älskar.
Det är genom blandningen av stilar som kläderna lyser upp ännu mer då kontrasterna i stilen gör att de lyfter fram varandra.

Please jeansen är nu packade från Danmark och väntas komma antingen på fredag eller i början på nästa vecka.
De som har skrivit upp sig på listan kommer att kontaktas på direkten och ni som inte har gjort det är välkomna att ringa till butiken eller att komma in.

Den efterlängtade Please jeansen i baggy modellen med 3 knappar kommer att finnas i flera olika färger så vi är säkra på att du kommer att hitta en färg som du älskar i kombination med en jeansmodell som du redan älskar.

Fråga oss gärna om kommande nyheter & leveranser.
Butiken kommer som sagt att få in flera olika märken framöver. Märken som har den "Greta & Anna" känslan och som levererar det vi älskar: ödmjukhet, attityd och det där lilla extra.

Välkomna alltid in till oss!

1 kommentar:

  1. Toppen! Mycket välskrivet och man fylls av inspiration och shoppinglust :) Keep up the good work girls :)
    /H

    SvaraRadera