söndag 17 juni 2012

BLOG & FACEBOOK ERBJUDANDE !!!

Nu är det dags för ett bloggerbjudande till alla er kunder som kan komma till butiken för att ta del av den.


Midsommar närmar sig och även om solen inte har skinit allt för mycket så hoppas vi att den kommer snart.
Oavsett det så vill vi ofta ha något nytt till denna helg som innebär för många mysiga middagar och grillningar med familj och vänner.

Vi har därför bestämt oss för att ge 20% rabatt på en valfri vara per kund i butiken under dagarna
18-19-20/6.
Detta erbjudande gäller dock inte de som handlar genom vår webshop då vi har precis börjat ladda ner varor i den och av logistiska skäl blir det svårt för oss att hålla koll på detta.

Vi kommer även att ha några utvalda plagg som har används av mig eller Jessica och därför inte säljs för ordinarie pris samt några som har något litet fel och kan därför inte heller säljas till ordinarie.
Dessa plagg säljer vi till ett mycket bra pris och hälften av intäkterna på just dessa plagg kommer vi att skänka till ett barnhem i Uganda där vi nu har ett fadderbarn.
Vi jobbar med ytan då vi säljer kläder, skor och accessoarer men vi är också medvetna om att oavsett hur jobbigt vi ibland har det som egna företagare så har vi en enorm tur.
Vi kommer så klart att visa här på bloggen hur mycket intäkterna på dessa få plagg har blivit och även visa bevis på inbetalningen till hemmet.

Nu återstår att önska dig en skön söndag !!!
Kram från oss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar