onsdag 20 juli 2011

GRETA & ANNAS WEBSHOP

Idag lanserar vi öppningen på Greta & Annas webshop.Webshopen uppdateras med alla höst nyheterna som kommer in framöver.
Anledningen till att vi kände att en webshop kan vara helt rätt för vår butik är insikten att vi säljer märken samt unika möbler som inte många andra webshopar erbjuder i sin sortiment.

Vi tror och hoppas att vi kan tillföra näthandeln något nytt & spännande samtidigt som detta är en helt ny värld för oss och vi har mycket att lära oss.
Med detta sagt vill vi välkomna dig till vår hemsida, du får gärna titta på webshopen och komma med en feed-back om du har tid. Konstruktiv kritik är vägen till lärdom.

Fokusera dock inte allt för mycket på utbudet då vi är i juli månad och leveranserna på höstnyheterna är långt ifrån på plats. Av denna anledning är utbudet lite fattigt just i skrivande stund men kommer att vara långt ifrån det.
Genom att uppdatera veckovis kommer du att upptäcka många nyheter varje gång du tittar in istället & glöm inte att "lika" oss och gå med i vår facebook grupp, det skulle vi uppskatta för genom den och vår blogg kommer du att få kännedom på nyheterna samma dag som de landar i butiken.

Torsdag är även i Borås förknippad med sommartorsdagar och ikväll är det artisten Orup som kommer att stå för musiken på torget.
Greta & Anna har idag öppet 10-21 och välkomna in till oss.2 kommentarer:

 1. Jippi! Grattis till öppningen =D
  Det är härligt när butiker man är intresserade av öppnar webshop, så man kan shoppa när man vill.

  Fast planerar att åka upp och besöka er på semestern i Augusti med fästmannen. Hoppas jag har börjat blogga på nytt då så jag kan ta lite bilder och visa från er butik =)

  // Tess.

  SvaraRadera
 2. Tusen tack Tess =)
  Vi skall göra för att det skall bli en bra webshop nu när vi kan fylla på med nyheter ...
  Du är välkomna till oss!!!
  Kram

  SvaraRadera